Nyitólap | Árajánlat kérés | Linkek | Oldaltérkép | Elérhetőség
Webdesign, honlapkészítés

Honlapkészítés

Webdesign

Logótervezés

Animációk

Webdesign, honlapkészítés Animált fejléc kép Animált, keresőbarát honlapok Animációk a fejlécben Animált fejléc kép Logó, honlap és animáció Keresőbarát animált fejléc honlapok

Programozott weblapoknak köszönhetően

ügyfeleink szerkesztik saját honlapjukat

Folyamatosan bővülő ügyfélkör

Webdesign, honlapkészítés Honlapok, weboldalak készítése Honlapkészítés, webáruházak Logókészítés referenciák

Logókészítés referenciák

Animációk, webáruházak készítése Látványos animációk készítése

Webáruházak, webshopok

Webdesign, animációk, honlapkészítés

Elavult az eddigi weboldala?

Irány egy modernebb honlap...

Animáció készítés
  • keresőbarát,
  • látványos,
  • egyedi,
  • gyorsan betöltődő weblapok

Látványos animációk

...melyeket büszkén mutathat meg
ügyfeleinek, ismerőseinek!

...ilyen SLIDER-rel
a fejlécbe is beágyazható a lejátszó!

Határtalanok a lehetőségek

mert...

...a kreativitás vezérel bennünket!

Egyedi animáció készítés Animációk, webdesign, honlapkészítés Egyedi honlapkészítés, szép webdesign Olcsó honlapkészítés ár

Honlapkészítés, webdesign cikkek

Ezen oldalon olyan cikkeket, híreket olvashat, melyek a honlapkészítés, webdesign világával kapcsolatosak. Trendek, érdekességek, gondolatok - minden ami a honlapkészítést érint.

Egyediség - miért is fontos ez a honlapkészítésnél?

Tóth Nándor | 2012 szeptember 17.

Manapság már tömegével lehet az interneten találni ingyenes, vagy hihetetlenül olcsó (pár ezer forintos) honlapkészítési lehetőségeket. Sajnos sokan esnek bele ebbe a csapdába, majd később nem értik miért nem érkeznek az ügyfelek a honlapjuknak köszönhetően?! Természetesen mi és hozzánk hasonló honlapkészítéssel foglalkozó szakemberek próbáljuk felhívni a figyelmüket ennek hátulütőire, de mindenkihez nem jut el a honlapkészítők hangja, akármennyien is vagyunk olyanok, akik minden ügyfélhez nagy odafigyeléssel fordulunk.
Előszöris tisztázni kell a honlapkészítés, mint termék jellegét. Többen is próbálkoztak meggazdagodni oly módon, hogy tömegesítik a honlapjukat (sablonokra épülő honlapkészítés), így eladván azt. Nem! A honlapkészítés minden esetben egyedi kell, hogy legyen! Ráadásul az egyediség több dimenzióban is megjelenik egy honlapnál. A honlapoknak nemcsak kinézetben kell egyedülállónak lenniük, hanem szerkezetük, sőt - kódjuk is más kell, hogy legyen, mint a többi weblapnál. Csakis így van esély kiemelkedni a többi közül. Természetesen vannak olyan kombinációs lehetőségek, hogy ugyanazon kód, de lehet a dizájnba belenyúlni, vagy fordítva - de mit ér a különleges, szép webdesign, ha nem találnak a honlapra az ügyfelek, vagy épp ellenkezőleg: rálelnek a látogatók a honlapra, majd homlokráncolások közepette gyorsan továbblépnek....
Összegezve: a honlap ha a tömegeknek készülő termék is, de nem tömegtermék! Lehet és kell is tömegeknek gyártani, de csak abban az esetben, ha mindet egyedileg készítik.

Biztosítjuk arról, hogy ha nálunk rendel honlapkészítés szolgáltatást, akkor olyan egyedi honlapja lesz, amilyen senki másnak nincs!
Kérjen tőlünk árajánlatot és meg fog győződni róla, hogy érdemes velünk honlapot készíttetni!

Honlapkészítés - mik a legfontosabb szempontok?

Tóth Nándor | 2012 szeptember 16.

Ennek könnyebb megértése végett látogasson el egy új, eddig ismeretlen weblapra, majd tegye fel magának a következő kérdéseket:

Mi az első dolog amit észrevesz?


A mai rohanó világban ha valamit meg akarunk nézni, akkor ezen szándékunkhoz rögtön kapcsolódik egy másik vágyunk: "Nézzünk meg többet, minél többet, hogy eldönthessük melyik ajánlat a legjobb!" Ekkor óránkra nézünk és rájövünk, hogy mindössze pár percünk van erre. Ezért minden látogató figyelme csak néhány másodpercig köthető le egy oldalnál. Ennyi idő áll egy honlap rendelkezésére, ezért fontos, hogy legyen rajta olyan, ami "megfogja" a nézelődőt.

Átjön a honlap üzenete?


A rendelkezésre álló pár másodperc sok weblapot (akár még a szép kivitelezésűeket is) kiszór a további lehetőségekből. A honlapkészítés során sok készítő megpróbál minél többet belezsúfolni az adott oldalba, de pont ez lehet a vesztük. A sok zavaró tényező elvonja a látogató figyelmét, aki pár másodperc után összezavarodottan lép tovább a honlapról.

Rögtön látjuk a lényeges információkat?


Honlapkészítés lényegAmennyiben a látogatónak keresgélni, görgetni, kattintgatni kell ahhoz, hogy legalább az alap infókat kiszűrje, akkor a honlapkészítést rosszul végezték el. Főként azért, mert ha legközelebb (akár hónapokkal utána) véletlenül rátéved ugyanarra a weblapra, abban a pillanatban beugrik neki: "Igen ez az a honlap, ahol oly sokat keresgéltem múltkor is!" Talán e kérdéskörbe tartozik az is, amikor kutakodni kell az adott honlapon az elérhetőségek után.

Miért is őket válasszuk? Szolgáltatásaik előnyei?


Amire a honlap látogatói legkíváncsibbak: miért előnyös számukra az adott szolgáltatás vagy termék? Gyakorolt-e pozitív hatást a honlap a nézelődőre?
Saját tippünk: Nagy jelentőséget tulajdonítunk egyik honlapkészítés szolgáltatásunknak, mégpedig a keresőbarát animált fejlécnek, mint amilyen ezen honlapunk fejléce is. Mivel az emberek a honlapokat is nagyrészt úgy nézik, mint a könyvet olvassák: balról jobbra és fentről lefelé - ezért egyik első dolog, amit a látogató észrevesz: a fejléc, főként ha az (visszafogottan) animált is. Ez egy olyan előnyös felület, amit mindenképpen érdemes kiaknázni honlapkészítés során, ráadásul a benne szereplő szavakat a keresőmotorok is értelmezik, így a keresőbarát honlapkészítés kategóriájába esik.
Kedvezményes honlapkészítés csomagjainkról - beleértve az animált keresőbarát fejlécet is - itt tájékozódhat!

Kaptunk-e gyors útmutatást?


Amennyiben a honlap felkeltette a nézelődő figyelmét, azon nyomban egyértelművé kell tenni, melyik irányt javasolja a továbbiakban: Honlapkészítés útmutatások

  • termék tesztelése
  • irány a bevásárlókocsi
  • árajánlatkérés
  • rövid videó vagy animáció megtekintése
  • üzlet címének, térképenek megmutatása
  • egyéb


Színek, képek, betűtípus, rendezettség


A honlapkészítés egyik alapkövetelménye: kerüljük a káoszt! A látogatót ne fárasszuk azzal, hogy fejben elrendezze mi-hova tartozik! Ez a nézelődő plusz energiáját és idejét emészti fel. Rég elmúltak azon idők, amikor csilivili dolgokkal, villogó, forgó recés szélű gif ikonokkal pakoltuk teli a weblapokat. A színek legyenek harmóniában, a színvilág fő vonalát maximum 3 szín képezze! A betűknek jól olvashatóknak kell lenniük, ilyen szempontból a kontrasztosság is szerepet játszik. Betűtípus kiválasztásánál már kerülendő a talpas betű, kivétel egyes témák és egyes kivételesen szép talpas betűk. Régebben a honlapkészítés során gondot okozott a betűtípusok egységes megjelenítése olyan gépeken is, ahol az adott font nem volt telepítve. Szerencsére ma már kisebb munkával ez könnyen áthidalható, így nagymértékben bővülnek a honlapkészítés lehetőségei.
Tippünk azoknak, akik honlapkészítés szolgáltatást rendelnének: mindenekelőtt nézzenek szét az interneten, szánjanak rá legalább 1-2 órát és jegyezzék fel maguknak azoknak a honlapoknak címeit, melyek már első látásra elnyerte tetszésüket és legalább 1 percig lekötötte figyelmüket! Ugyanis az ilyen weboldalak támpontokat adnak arra vonatkozólag, milyen irányban érdemes elindulni honlapkészítés során.

Szövegek tagoltsága


A túl hosszú, ömlesztett szöveg szintén megnehezíti az olvashatóságot, áttekinthetőséget. Cégünk ilyen szempontokra is nagy figyelemmel tekint, ezért készítünk főcímeket, alcímeket, al-alcímeket, bekezdéseket, pontokba szedett felsorolásokat a honlapkészítés során. Arról nem is beszélve, hogy a címek besorolása keresőoptimalizálás szempontjából is fontos tényező.

Menüpontok egyértelműsége


A fentebb leírt webdesign elemek mellett a használhatóság a másik fontos szempont honlapkészítésnél. A menüpontok a látogató irányadó jelzői. Tekintetével végigfut rajtuk, már ebből is kapott egy jelzést, miről szól a honlap, miket javasol neki a honlap tulajdonosa. A menürendszert lehet vágni-szabdalni, de 3 menüpontot kihagyni nem lehet a céges honlapkészítésnél: cégbemutatkozás, szolgáltatások és elérhetőség! Természetesen ez csak az alapkövetelmény honlapkészítés során, de ajánlott ennél több menüpontot készíteni.

Elérhetőség - várjunk csak, hol is van?!


Mint korábban említettem, talán az egyik legbosszantóbb dolog egy honlapon, ha a termék vagy szolgáltatás elnyerte tetszésünket, de már percek óta keresve sem találjuk a kapcsolat oldalt. A legjobb megoldás, ha minden aloldalon ugyanott megtalálja a látogató. Akár a fejlécben, akár oldalt, akár a láblécben. Egyfajta nyugalom fogja el akkor, mikor a második kattintásnál is észreveszi, hogy itt is ugyanazon helyen van az elérhetőség, így nyugodtan nézelődhet a termékek, szolgáltatások között - most már tudni fogja hol keresse a kapcsolatfelvételt, ha befejezte a nézelődést.

Saját weblapunknál és honlapkészítési referenciáink mindegyikénél ezeket egyaránt figyelembe vettük.
Sőt, még az elérhetőséget is könnyen megtalálja :)
Kérjen tőlünk árajánlatot egy ilyen honlapkészítés szolgáltatásra!

Felhasználóbarát honlapkészítés

Tóth Nándor | 2012 szeptember 14.

A felhasználóbarát honlapkészítés csak érintőlegesen emlegetett terület az interneten is, de a megrendelő és honlapkészítő cégek közötti viszonylatban is. Pedig ez kellene, hogy az egyik alappillére legyen ennek a szakmának, hiszen a weblap elsősorban nem a megrendelőnek készül, még csak nem is a honlapkészítő cégek referenciái bővítése a cél! A célszemély: A LÁTOGATÓ. A helyzet hasonló, mint az autós-gyalogos, vagy autós-kerékpáros viszonylatban: amíg egyik módon közlekedsz, addig a máshogyan közlekedőket zavarónak találod a közlekedésben és nem érzed át az ő szempontjait. Közlekedési módot váltva már a másik szemszög a kiindulópont. Így van ez a honlapkészítés esetében is: minden kedves ügyfelünk figyelmét próbáljuk felhívni a felhasználóbarát honlapkészítésre. Sokszor fordul elő, hogy a honlapkészítést megrendelő cég vezetője látott valahol egy csili-vili bannert, grafikai elemet, vagy egy összetett tartalmú táblázatrendszert, amelyet szeretné a saját honlapján viszontlátni, ugyanakkor nem kapunk arra választ, mi is ennek a beépítendő elemnek a funkciója, van-e létjogosultsága a honlapon belül.
A honlapkészítés célja mindenképpen a látogató maradéktalan kiszolgálása, a webdesignt a funkcionalitásnak kell alárendelni, a dizájnelem csak eszköz - nem cél! Ugyanígy van ez egy bonyolult programozást igénylő rendszerrel, csak akkor vegyük használatba és csak azon részét, aminek hasznát is vesszük!
Szeretne tőlünk felhasználóbarát honlapkészítést rendelni? Kérjen cégünktől árajánlatot!

Felkeltettük érdeklődését?


Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!

E-mail: info@webdesign-honlapkeszites.hu
Tóth Árpád (programozás) - mobil: 20 222 &5081